Ανακοίνωση σχετικά με τις διαπιστέυσεις - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Ανακοίνωση σχετικά με τις διαπιστέυσεις


Aνακοίνωση σχετικά με τις διαπιστεύσεις της Κυριακάτικης αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΚ στο Περιστέρι εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία.


Σχετικά με τις διαπιστεύσεις της αναμέτρησης της Κυριακής, αλλά και για τις ετήσιες διαπιστεύσεις ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας μας...

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία ενημερώνει τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΠΑΣ Λαμία πώς όσοι επιθυμούν να καλύψουν την αναμέτρηση της Κυριακής (17/9, 20:30, novasports1), μπορούν να περάσουν από τα γραφεία της ΠΑΕ (Πλ. Ελευθερίας 3) να προμηθευτούν τις διαπιστεύσεις τους από τις 9:30 έως τις 13:30 την Παρασκευή (15/9).
Σχετικά με τους δημοσιογράφους από την Αθήνα που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ΑΕΚ και επιθυμούν να καλύψουν την αναμέτρηση, να στείλουν email με τα στοιχεία τους (Ονοματεπώνυμο, αριθμό ταυτότητας και Μέσο) στο npapanagnou@gmail.com. Για λόγους ισονομίας κάθε ηλεκτρονικό Μέσο (site) δικαιούται μία διαπίστευση.
  • Οι αιτήσεις για ετήσια διαπίστευση θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα (18/9) και κάθε Μέσο θα δικαιούται ΜΙΑ διαπίστευση η οποία θα βγαίνει στο όνομα του Μέσου.