Κ20: Ήττα στην Τρίπολη με καλή εμφάνιση... - LAMIARA GATE 3

Breaking

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Κ20: Ήττα στην Τρίπολη με καλή εμφάνιση...





Tην τρίτη της ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα γνώρισε η Κ20 της Λαμίας, από την αντίστοιχη του Αστέρα Τρίπολης.
Η Κ20 της Λαμίας αν και είχε καλό πρόσωπο τελικά δεν κατάφερε να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα και ηττήθηκε με 2-1 από τον Αστέρα Τρίπολης.

Με 10 παίκτες ολοκλήρωσε την αναμέτρηση η Λαμία λόγω αποβολής του Κασούμη στο 60΄.

Από την άλλη οι Αρκάδες έκαναν το τρία στα τρία νικώντας εντός έδρας τη Λαμία με 2-1 και είναι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι γηπεδούχοι από νωρίς προηγήθηκαν με 2-0 και στη συνέχεια κατάφεραν να διατηρήσουν το πάνω χέρι στο ματς και έτσι πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Μόλις στο 8′ ο Αντζουλάς έκανε το 1-0 για τον Αστέρα, ενώ στο 17′ ο Τσανγκ  «έγραψε» το 2-0 για την ομάδα της Τρίπολης.
Η Λαμία μετά την… ψυχρολουσία των δύο γρήγορων γκολ, κατάφερε να αντιδράσει και στο 30′ είχε δοκάρι με τον Πατσαρούχα, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 59′ μείωσε σε 2-1 με το γκολ του Λαμπρόπουλου, αλλά η δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Κασούμη κόστισε στη ομάδα, αφού αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο για περίπου μισή ώρα και έτσι δεν μπόρεσε να κυνηγήσει όπως θα ήθελε τις ελπίδες της για κάτι καλύτερο στον αγώνα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Γιώργος Γεωργουλόπουλος): Τσιμόπουλος, Ζήσης, Κουμαντέϊ, Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Μαρίνος (90′ Γλέζος), Κάρδαρης (89′ Μπιτσάκου), Τσέκος, Νικολακόπουλος, Κανελλόπουλος, Τσανγκ (65′ Κομνηνός).
ΛΑΜΙΑ (Λάκης Παπανικολάου): Πουλίτσας, Ηλ. Καραγιάννης, Μπουσάι (83′ Δημάς), Αντωνίου, Πατσαρούχας, Νικολακούλης, Φούντας (80′ Χρ. Καραγιάννης), Καρακούσης (63′ Μουρούτης), Κασούμης, Μανιάς, Λαμπρόπουλος.