Το πανόραμα της 3ης αγωνιστικής - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Το πανόραμα της 3ης αγωνιστικής






Αστέρας Τρίπολης - Λαμία  1-3



Εντυπωσιακή ήταν η Λαμία στην επικίνδυνη αποστολή που είχε στο "Θ.Κολοκοτρώνης", επικρατώντας του τοπικού Αστέρα με 1-3. Αυτή η εμφατική νίκη απέναντι στους Αρκάδες, αποτέλεσε και την πρώτη νίκη της ομάδας μας στα "σαλόνια" του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Τα γκολ για την Λαμία πέτυχαν οι Όμο, Πίτι και Βάντερσον, ενώ για τους γηπεδούχους μείωσε ο Πασαλίδης. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το παιχνίδι εδώ.

Συνθέσεις :

Αστέρας (Στάϊκος Βεργέτης) : Αθανασιάδης, Ιγκόρ (36' Γκοντό), Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Μαντιντά (64' Δουβίκας), Ισνάλντο (46' Μάσα), Καλτσάς, Μανιάς

Λαμία (Μπάμπης Τεννές) :Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Ασίγκμπα (73' Κουτρομάνος), Αναστασιάδης, Παντελιάδης, Ομο, Μπλάζιτς, Βάντερσον, Κουκόλης, Ακόστα (84' Λινάρδος), Πίτι (67' Αναστασόπουλος)

Σκόρερς : Πασαλίδης (89') - Όμο (6'), Πίτι (26'), Βάντερσον (80')


Γήπεδο : Θ. Κολοκοτρώνης






Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννενα 0-0



"Λευκή" ισοπαλία στο Περιστέρι ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον ΠΑΣ Γιάννενα, με το αποτέλεσμα να αφήνει ανικανοποίητους αμφότερους, αλλά τους γηπεδούχους να νιώθουν λίγο περισσότερο αδικημένοι. Αυτό κυρίως λόγω του δοκαριού του Σπύρου Ρισβάνη στο 44ο λεπτό, το οποίο βέβαια ήταν το μόνο αξιοσημείωτο του αγώνα. Συνεχίζει τις κακές εμφανίζεις η ομάδα του Κάναντι, αήττητοι παραμένουν οι Γιαννιώτες. 

Συνθέσεις :

Ατρόμητος ( Νταμίρ Κάναντι ) : Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μάντσον (71' Βασιλακάκης), Μπουσούλατζιτς, Ντιγκινί, Ούμπιδες (63' Μανούσος), Ουάρντα (85' Βασιλείου), Ντάουντα

ΠΑΣ (Γιάννης Πετράκης) : Βελλίδης, Τζημόπουλος, Μαυροπάνος, Μιχαήλ, Γαρουφαλιάς, Λίλα (64' Μανθάτης), Κοζορώνης, Μπουκουβάλας, Ναδάλες (31' Καρανίκας), Χαλκιαδάκης (80' Σκόνδρας), Γιάκος

Σκόρερ : -

Γήπεδο : Περιστερίου










Ξάνθη - Ολυμπιακός 1-1


Πρώτη απώλεια βαθμών στην ΞΑΝΘΗ ARENA για τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, μένοντας στο 1-1 κόντα στην Ξάνθη. Οι "ερυθρόλευκοι" ευτύχησαν να προηγηθούν αρκετά νωρίς με κεφαλιά του νεοφερμένου Ένγκελς, ενώ είχαν κλασικές ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ, με τους Τζούρτζεβιτς και Σεμπά. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, η αδράνεια της άμυνας των φιλοξενούμενων επέτρεψε στον Λισγάρα να ισοφαρίσει με πολύ ωραία κεφαλιά, κρεμώντας τον Καπίνο, με τους γηπεδούχους να έχουν αρκετές ευκαιρίες να ανατρέψουν το παιχνίδι, κυρίως στην φάση του 62΄ με τον Γέντρισεκ. Στο τέλος, ο Εμενίκε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ορθώς το τέρμα δεν μέτρησε λόγω επαφής του χεριού του Νιγηριανού.

Συνθέσεις :

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς) : Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Λισγάρας, Κασάδο, Καμαρά, Λουσέρο, Ντε Λούκας (72' Μεχία), Κίκε (59' Ρότσε), Μπρίτο, Γέντρισεκ (81' Τριάδης)

Ολυμπιακός (Μπέσνικ Χάσι) : Καπίνο, Φιγκέιρας, Ένγκελς, Ρομαό, Κούτρης, Ζιλέ, Οτζίτζα, Φορτούνης (76' Ανδρούτσος), Μάριν (65' Καρσελά), Σεμπά, Τζούρτζεβιτς (60' Εμενίκε)

Σκόρερς : Λισγάρας (44') - Ένγκελς (12')

Γήπεδο : ΞΑΝΘΗ ARENA










Πανιώνιος - Παναιτωλικός 1-1 



Άλλη μια ισοπαλία για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τον Πανιώνιο και τον Παναιτωλικό να μοιράζονται από ένα βαθμό στην Νέα Σμύρνη (1-1). Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Μασούντ με πέναλντι που κέρδισε ο ίδιος, με τον Λόπεζ να ισοφαρίζει στο 70'. Στα τελευταία λεπτά υπήρξαν αρκετά νεύρα, με τον διαιτητή Σκούλα να μοιράζει αρκετές κίτρινες, και τον Ντουρμισάι να χάνει κάποιες ευκαιρίες για να δώσει την νίκη στον Πανιώνιο. Στα αξιοσημείωτα η επιστροφή του Βαγγέλη Μόρα στα ελληνικά γήπεδα μετά από 10 χρόνια, φορώντας την φανέλα του Παναιτωλικού.

Συνθέσεις :

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου) : Αστράς, Βλάχος, Μπανανά, Γκιοατά, Χατζισαφί, Κόρμπος, Σαββίδης, Λάμπρου (72’ Σπιριντόνοβιτς), Μασούρας (80’ Σαραμαντάς), Μασούντ, Ντουρμισάι

Παναιτωλικός ( Μάκης Χάβος) : Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μόρας, Χαντάκιας (64’ Ροντρίγκες), Ρότσα, Μπεχαράνο, Μάρκος Πάουλο (82’ Μπράβο), Λόπες,  Ρόσα, Κλέσιο, Ντίας (72’ Μαρκόβσκι)

Σκόρερς : Μασούντ (π.) (56') - Λοπεζ (70')

Γήπεδο : Νέα Σμύρνη









ΑΕΚ - Λάρισα 4-0



Νικηφόρα συνέχισε την πορεία της στο πρωτάθλημα η ΑΕΚ, επικρατώντας της Λάρισας στο ΟΑΚΑ με 4-0. Το σκορ άνοιξε μόλις στο τέταρτο λεπτό ο Πέτρος Μάνταλος με φοβερό βολ πλανέ, που κατέληξε στο παράθυρο του Μπόζοβιτς. Αυτό το γρήγορο τέρμα σόκαρε τους φιλοξενούμενους και απελευθέρωσε τα πόδια των "κιτρινόμαυρων", οι οποίοι έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα με τον Κλωναρίδη στο 34', μετά από εκπληκτική ενέργεια του Λιβάϊα. Με την εκκίνηση του δεύτερου ημιχρόνου, η Λάρισα έμεινε με 10 παίκτες, καθώς ο Αγκάνοβιτς χτύπησε με τον αγκώνα του τον Βράνιες και είδε απευθείας κόκκινη από τον Ευαγγέλου. Οι γηπεδούχοι έριξαν τους ρυθμούς ενόψει του παιχνιδιού με τη Ριέκα, αλλά διεύρυναν την νίκη τους με τα τέρματα των Μπακασέτα (74') και Αραούχο (86').

Συνθέσεις :

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ) : Ανέστης, Μπακάκης, Τσόσιτς, Βράνιες, Λόπες, Αϊντάρεβιτς, Γιόχανσον, Μάνταλος (81' Βλαχομήτρος), Χριστοδουλόπουλος (68’ Μπακασέτας), Κλωναρίδης, Λιβάγια (76’ Αραούχο) 

Λάρισα ( Αντρέ Πάους) : Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Περέιρα, Γιοβάνοβιτς (78’ Κριζμάν), Φατιόν, Ντέλετιτς (46’ Περόνε), Λεοζίνιο (46’ Αγκάνοβιτς), Λαγός, Ναζλίδης 

Σκόρερς : Μάνταλος (4'), Κλωναρίδης (34'), Μπακασέτας (74'), Αραούχο (86')

Γήπεδο : ΟΑΚΑ











Λεβαδειακός - Πλατανιάς 1-1



Σοκαριστικό ήταν το τέλος του παιχνιδιού στην Λιβαδειά για τον Πλατανιά, καθώς ο Παύλος Μητρόπουλος στέρησε στο 90' τους βαθμούς της νίκης από τους Κρητικούς. Το σκόρ άνοιξε στο 57' ο Μπούντνικ, και ενώ όλα έδειχναν ότι ο Πλατανιάς θα πετύχαινε την πρώτη του φετινή νίκη, ο Έλληνας μέσος εκμεταλλεύτηκε την ωραία ενέργεια του Γιουσούφ και "έγραψε" το τελικό 1-1.

Συνθέσεις :

Λεβαδειακός (Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Αντιλέχου (46’ Καραχάλιος), Τριποτσέρης, Λεονάρντο, Μεντί, Ζαραδούκας (73’ Μπελγκαζουανί), Νιάσε, Μητρόπουλος, Γιουσούφ, Μπραντάο, Γιακουμάκης (60’ Σίλβα)

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος) : Κοκκαλάς, Καρυπίδης, Ντικαμονά (31’ Πριντέτα), Στάθης, Βάντερσον, Στανισάβλιεβιτς, Πλιάτσικας, Πατράλης, Κοροβέσης (70’ Γκρζέλτσακ), Ενσικουλού, Μπούντνικ (84’ Δημούτσος)


Σκόρερς :  Μητρόπουλος (90') - Μπούντνικ (57')


Γήπεδο : Λιβαδειάς





Κέρκυρα - Παναθηναϊκός 1-0



Μεγάλη γκέλα του Παναθηναϊκού στην Κέρκυρα, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από την τοπική ομάδα. Πολύ κακή εικόνα παρουσίασαν οι "πράσινοι", και όπως παραδέχτηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, δίκαια ηττήθηκε η ομάδα του. Ο μοναδικός σκόρερ του αγώνα ήταν ο Ντένις Επστάϊν, με πέναλντι που κέρδισαν οι γηπεδούχοι, μετά από χέρι του Κουτρουμπή. Μάλιστα, οι Φαίακες είχαν την ευκαιρία να σκοράρουν και δεύτερο τέρμα, αλλά το σουτ του Παμλίδη κατέληξε στο αριστερό δοκάρι του Βλαχοδήμου. Στο τέλος του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για πέναλντι που δεν καταλογίστηκε πάνω στον Καμπέθας, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν θα πρέπει να στέκονται εκεί, αλλά στην εικόνα της ομάδας.

Συνθέσεις :

Κέρκυρα (Αλέκος Βοσνιάδης) : Γιαννακόπουλος, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Σπίνουλας, Σοϊλέδης, Γκομές, Επστάιν (79' λ.τ. Κόντος), Μπαλάφας (86' Ζορμπάς), Σιόντης, Ντουαλά, Παμλίδης (70' Αρτυματάς)

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης) : Βλαχοδήμος, Γιοχάνσον, Χούλτ, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος (67' Μολίνς), Κουρμπέλης, Χίλγιεμαρκ, Μουνιέ (60' Καμπέσας), Λούντ, Λουτσιάνο (46' Άλτμαν), Τσάβες

Σκόρερ : Επστάϊν (π.) (18')

Γήπεδο : ΕΑΚ Κέρκυρας









Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΟΚ 0-0


Συνεχίστηκαν οι κακές εμφανίσεις του "Δικεφάλου του Βορρά" για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, καθώς έμεινε στο 0-0 στην Ριζούπολη απέναντι στον μαχητικό Απόλλων. Οι γηπεδούχοι είχαν την ατυχία να μείνουν με 10 παίκτες από το 32΄, αφού ο Χουάρες κατόρθωσε και αντίκρυσε δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε δύο λεπτά. Παρόλ'αυτά, ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα, και έμεινε στους 5 βαθμούς, μετρώντας δύο ισοπαλίες και μια νίκη. Ο Μπίσεσβαρ και ο Μακ είχαν ευκαιρίες να δώσουν τους πολύτιμους 3 βαθμούς στην ομάδα τους, όμως οι προσπάθειές τους κατέληξαν αμφότερες στο δοκάρι. Ντεμπούτο για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έκαναν οι Μαουρίτσιο και Ελ Καντούρι.

Συνθέσεις :

Απόλλων Σμύρνης (Άκης Μάντζιος): Τσόβιτς, Κύργιας, Ντάσιος, Μπίτζιμιν, Βαλλιάνος, Κονέ (92’ Μενδρινός), Κοντοές, Χουάρες, Αλμπάνης (78’ Μάατσεν), Σιατραβάνης (92’ Ελμπάζ), Καστιγέχος 

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Ρέι, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Λέοβατς, Κάνιας (63’ Κάτσε), Πέλκας (46’ Μαουρίτσιο), Τζάλμα Κάμπος, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ (72’ Μακ), Πρίγιοβιτς 

Σκόρερ : -


Γήπεδο : Ριζούπολης









Η Βαθμολογία