K20: Ατρόμητος-ΠΑΣ Λαμία 1-1 - LAMIARA GATE 3

Breaking

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

K20: Ατρόμητος-ΠΑΣ Λαμία 1-1





Ισόπαλη ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση μεταξύ των ομάδων Νέων Κ20 του Ατρόμητου και της Λαμίας, που έγινε το Σάββατο το μεσημέρι, στο γήπεδο Ρούφ, για την 5η αγωνιστική, του Πρωταθλήματος Κ20 της Super League.


Η Λαμία άνοιξε το σκορ με τον Μανιά μόλις στο 8’, ο οποίος πέρασε και τον τερματοφύλακα, αλλά ο Ατρόμητος κατάφερε γρήγορα να φέρει το ματς στα ίσια στο 36’, με την κεφαλιά του Κωτσίκου μετά από κόρνερ του Λαζανά ο οποίος ισοφάρισε σε 1-1.Οι ποδοσφαιριστές του Μουράτ Σεροπιάν μετρούσαν τέσσερις σερί νίκες σε ισάριθμα ματς, αλλά οι παίκτες του Λάκη Παπανικολάου, κατάφεραν να αποσπάσουν εκτός έδρας, το ισόπαλο αποτέλεσμα.

Οι Λαμιώτες διαμαρτυρήθηκαν σε δύο φάσεις, για τη διαιτησία του αγώνα. Στο 70’, όταν σε σουτ του Κωστίκα η μπάλα σταμάτησε σε χέρι αμυντικού του Ατρόμητου, αλλά ο διαιτητής είπε «παίζεται» και στο 80’, όταν και πάλι από σουτ του Κωστίκα, η μπάλα πέρασε αρκετά την τελική γραμμή του τέρματος του Κίναλη.

Πρώτη απώλεια βαθμού μετά από τέσσερις νίκες λοιπόν για τον Ατρόμητο και δεύτερη ισοπαλία για τη Λαμία, η οποία ψάχνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Μουράτ Σεροπιάν): Κίναλης, Τάμπας, Λαζανάς, Βιταλιώτης, Λώλος, Νάτσος, Νταβιώτης, Ρούνης, Τριμμάτης, Παυλής, Κωτσίκος. Επαιξαν και οι: Ξενάκης, Χιλάι, Τεκερίδης.


ΛΑΜΙΑ (Λάκης Παπανικολάου): Σκιαθίτης, Καραγιάννης Χ., Μπουσάι, Νικολακούλης, Αντωνίου, Φούντας, Κασούμης, Πατσαρούχας, Μανιάς (75′ Δημάς), Καρακούσης (46′ Κωστίκας), Λαμπρόπουλος (85′ Πατελάκης).