Έφυγε για το διπλό! - LAMIARA GATE 3

Breaking

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

Έφυγε για το διπλό!




Με στόχο το πρώτο γκολ αλλά και το πρώτο τρίποντο της φετινής σεζόν ταξίδεψε σήμερα η ομάδα μας για την Τρίπολη για την αυριανή αναμέτρηση με τον Αστέρα.


Η Λαμία αναχώρησε για την Τρίπολη με προβλήματα καθώς στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε τελικά ο Πάτρικ Βουό.

Ο επιθετικός της ομάδας μας δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και για το λόγο αυτό έμεινε εκτός αποστολής. Φαβορί για την θέση του είναι ο Νίκος Τσούκαλος ενώ μπορεί να αγωνιστεί υπό προϋποθέσεις και ο Πίτι.

Αντίθετα για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας , ο Νίκος Αναστασόπουλος.

Πάντως προκαλεί απορία σε αρκετό κόσμο η μη κλήση του Μιχάλη Φράγκου στην αποστολή καθώς είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να ανταπεξέλθει στην θέση του φορ.



Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:


Αναχώρησε στις 14:00 το μεσημέρι της Παρασκευής (8/9) η αποστολή του ΠΑΣ Λαμία για την Τρίπολη, που το Σάββατο αντιμετωπίζει στις 16:00 (9/9, novasports2) τον τοπικό Αστέρα στο γήπεδο «Θ. Κολοκοτρώνης».
Σε αυτή συμμετέχει για πρώτη φορά ο νεοαποκτηθείς Αναστασόπουλος.
Αναλυτικά η αποστολή: Παπαδόπουλος, Πίτκας, Μελίσσας, Αναστασιάδης, Μπλάζιτς, Κουκόλης, Ομο, Μπουλούλης, Βάντερσον, Ασίγκμπα, Πίτι. Ακόστα, Παντελιάδης, Αναστασόπουλος, Λινάρδος, Τσούκαλος, Καραγιάννης, Βασιλαντωνόπουλος και Κουτρομάνος.