K20 Ξάνθη - ΠΑΣ Λαμία 1-0 - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

K20 Ξάνθη - ΠΑΣ Λαμία 1-0



Την δεύτερη ήττα της στο πρωτάθλημα για την εξ αναβολής 1η αγωνιστική, γνώρισε η Κ20 της Λαμίας από την αντίστοιχη ομάδα της Ξάνθης με σκορ 1-0.


Η Κ20 της Λαμίας. ταξίδεψε στην Ξάνθη για να αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα της πόλης για την εξ αναβολής 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ομάδα νέων είχε καλό πρόσωπο στην αναμέτρηση όμως δεν κατόρθωσε να σημειώσει κάποιο γκολ και ηττήθηκε με σκορ 1-0.

Το νικητήριο τέρμα για τους γηπεδούχους πέτυχε στο 33ο λεπτό ο Τσάπαρης ενώ ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Δουλγέρη. Η ομάδα μας από την άλλη είχε καλή παρουσία όμως οι Πατσαρούχας και Κασούμης σε κάποιες καλές στιγμές τους δεν κατάφεραν να απειλήσουν το Τζελέπη με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος...



ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΞΑΝΘΗ: Τζελέπης, Χατζηχρήστου, Χασάνογλου, Γιανναράκης, Μελιόπουλος, Τσέλα (81′ Αγγελόπουλος), Παπαδόπουλος (66′ Δημητρίου), Δουλγέρης, Χαντζής (6′ λ.τρ. Ιωάννου), Τσάπαρης, Καλογιάννης.

ΛΑΜΙΑ: Πουλίτσας, Καραγιάννης, Μπουσάι, Αντωνίου, Νικολακούδης, Φούντας, Καρακούσης(69′ Μουρούτης), Κασούμης(80′ Καραγιάννης), Πατσαρούχας, Μανιάς, Λαμπρόπουλος.




φώτο:xanthi-sports.gr