Νεότερα: Μεγάλα τα κενά ασφαλείας στο ΔΑΚ Λαμίας-Πάει για Περιστέρι το ΠΑΣ Λαμία-ΑΕΚ! - LAMIARA GATE 3

Breaking

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Νεότερα: Μεγάλα τα κενά ασφαλείας στο ΔΑΚ Λαμίας-Πάει για Περιστέρι το ΠΑΣ Λαμία-ΑΕΚ!


Ραγδαίες και αρνητικές φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις σχετικά με την χρησιμοποίηση του ΔΑΚ Λαμίας στην επερχόμενη αναμέτρηση του ΠΑΣ Λαμία με την ΑΕΚ.


Παρότι ο Δήμαρχος Λαμιέων παρουσιάστηκε σίγουρος για την διεξαγωγή της συνάντησης το πρωί της Δευτέρας μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ και καλώντας τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο στην κυριακάτικη συνάντηση, η αστυνομία φαίνεται πως έχει άλλη άποψη.
Επιθεωρώντας χθες το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Λαμίας τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ διεπίστωσαν μεγάλες ελλείψεις όσον αφορά το κομμάτι της ασφάλειας.Πέραν του γνωστού θέματος με τις κάμερες που επισήμανε ακόμη και η αρμόδια επιτροπή της Σούπερ Λίγκα η αστυνομία έχει εντοπίσει ζητήματα ασφαλείας τόσο στην κεντρική είσοδο του γηπέδου αλλά και στις εξέδρες.
Έργα στα οποία ίσως να μην δόθηκε η απαραίτηση σημασία κατά την κατασκευή τους.
Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες του Lamianow με τις παρούσες συνθήκες δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί το παιχνίδι της Κυριακής.
Βάσει των χθεσινών δηλώσεων του δημάρχου τα έργα που έπρεπε να ολοκληρωθούν, ολοκληρώθηκαν και παραδόθηκαν. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πληρούν όλες τις προδιαγραφές και τους κανόνες ασφαλείας.
Προφανώς για να μην δίνει το «ΟΚ» η αστυνομία υπάρχουν σημαντικά θέματα τα οποία θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να ξεπεραστούν μέχρι την Τετάρτη, όπου θα επανεξεταστεί το ΔΑΚ Λαμίας από τις εμπλεκόμενες πλευρές.
Σύμφωνα λοιπόν με την ενημέρωση που έχουμε αυτή την στιγμή και χωρίς βέβαια να είναι οριστικό οι Λαμιώτες θα πρέπει να ταξιδέψουν και πάλι στο Περιστέρι την ερχόμενη Κυριακή.
Μακάρι να συντελεστεί εκ νέου ένα μικρό θαύμα ώστε οι Φθιωτοί φίλοι του ποδοσφαίρου να απολαύσουν επιτέλους την ομάδα στην φυσική της έδρα την ερχόμενη Κυριακή.