Το πανόραμα της 2ης αγωνιστικής - LAMIARA GATE 3

Breaking

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

Το πανόραμα της 2ης αγωνιστικής





Λαμία - Ολυμπιακός 0-1

Δεν τα κατάφερε η ομάδα μας στο "ουδέτερο" Περιστέρι απέναντι στον Πρωταθλητή Ολυμπιακό, γνωρίζοντας μια μάλλον άδικη ήττα με 0-1. Σκόρερ για τους "ερυθρόλευκους" ο Φορτούνης με πέναλντι στο 29', άτυχος στάθηκε ο Βουό με δοκάρι στα τέλη του ημιχρόνου.
Με 10 παίκτες τελείωσαν οι φιλοξενούμενοι το παιχνίδι, λόγω δεύτερης κίτρινης που αντίκρισε ο Μίλιτς στο 70',με τους μαχητικούς Λαμιώτες να μην καταφέρνουν να σημειώνουν το πολυπόθητο γκολ της ισοφάρισης, με τους σχεδόν 1500 οπαδούς της όμως να αναγνωρίζουν στο τέλος την υπερπροσπάθεια.

Συνθέσεις :

Λαμία : Ν. Παπαδόπουλος, Παντελιάδης (68' Κουτρομάνος), Αναστασιάδης, Κουκόλης (85' Μπουλουλής), Ασίγκμπα, Μπλάζιτς, Όμο, Ακόστα, Πίτι, Βασιλαντωνόπουλος (55' Βιάνα), Βουό

Προπονητής :  Μπάμπης Τεννές 

Ολυμπιακός : Καπίνο, Μίλιτς, Ομάρ, Ρομαό, Ρέτσος, Ζιλέ, Οτζίτζα-Οφόε, Φορτούνης (79' Σεμπά), Μάριν (74' Φιγκέιρας), Πάρντο, Μπεν (64' Ανσαριφάρντ)

Προπονητής : Μπέσνικ Χάσι

Γήπεδο : Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου

Εισιτήρια : 2.515








ΠΑΟΚ - Κέρκυρα 3-1

Την πρώτη του φετινή νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε ο δικέφαλος του Βορρά, επικρατώντας της Κέρκυρας με 3-1 στην άδεια λόγω τιμωρίας, Τούμπα. Σκόρερ για τους γηπεδούχους οι Πρίγιοβιτς, Πέλκας και Μάκ, ενώ είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Νούνιες με πέναλντι. Αυτή η νίκη ήρθε σε κρίσιμο σημείο για τον ΠΑΟΚ, καθώς η ομάδα είχε μόλις επιστρέψει από τον οδυνηρό αποκλεισμό στην Σουηδία.

Συνθέσεις :

ΠΑΟΚ : Ρέι, Μάτος, Μαλεζάς, Κρέσπο, Λεβέκ (65' Πούγγουρας), Κάτσε, Σάκχοφ, Κάμπος, Πέλκας, Λημνιός (58' Μακ), Πρίγιοβιτς (78' Κουλούρης) 

Προπονητής : Ραζβάν Λουτσέσκου

Κέρκυρα : Γιαννακόπουλος, Σπίνουλας, Βενέτης, Ιωάννου, Γκόμεζ, Κόντος (62' Μπάουμαν), Ντιόγκο, Σιόντης, Νούνιες (52' Επστάιν), Ντουάλα, Ζορμπάς (75' Μεληκιώτης)

Προπονητής : Κώστας Χριστοφοράκης

Γήπεδο : Τούμπα

Εισιτήρια : Κεκλεισμένων των θυρών 







Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός 0-0

Δεύτερη σερί ισοπαλία των πράσινων στο πρωτάθλημα, μετά την λευκή ισοπαλία με τον Λεβαδειακό στην άδεια Λεωφόρο. Πολύ κακό πρόσωπο έδειξαν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι έμειναν και με 10 παίκτες στο μεγαλύτερο μέρος του δευτέρου ημιχρόνου, μετά την αποβολή του Ευαγγέλου. Μάλιστα, οι Βοιωτοί θα μπορούσαν να φύγουν με το διπλό, εάν ήταν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια οι Γιουσούφ και Γιακουμάκης. Έτσι, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έφτασε στους 0 πόντους, λόγω της τιμωρίας που κουβαλάει από την προηγούμενη σεζόν.

Συνθέσεις :

Παναθηναϊκός :Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Ευαγγέλου, Κολοβέτσιος, Αλτμαν (67’ Γιόχανσον), Ζέκα, Λουντ, Καμπέσας (46’ Τσάβες) ,Λουτσιάνο, Μολίνς (72’ Χατζηγιοβάνης)

Προπονητής : Μαρίνος Ουζουνίδης 

Λεβαδειακός : Επασί, Τριποτσέρης, Λεονάρντο, Μεντί- Τσαμπούρης, Νιασέ, Μητρόπουλος (86’ Καλτσάς), Ζαραδούκας, Γιακουμάκης (86’ Καψάσκης), Γιουσούφ,  Μπραντάο (77’ Βασιλείου)

Προπονητής : Ζοζέ Ανίγκο

Γήπεδο : "Απόστολος Νικολαϊδης "

Εισιτήρια : Κεκλεισμένων των θυρών











ΠΑΣ Γιάννενα - ΑΕΚ 0-0

Μετά την εντυπωσιακή πρόκριση στους ομίλους του Europa League επί της Μπρίζ, οι "Κιτρινόμαυροι" απέτυχαν να περάσουν από την δύσκολη έδρα του ΠΑΣ, νιώθοντας τυχερή μάλιστα που έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας. Πολύ πιο δυναμικά μπήκαν στο παιχνίδι οι γηπεδούχοι, που είχαν αρκετές κλασικές ευκαιρίες για γκολ, αν και η ΑΕΚ μπορούσε να σκοράρει με τον Λιβάϊα και τον Τσόσιτς, οι οποίοι σημάδεψαν αμφότεροι το δοκάρι. Τα αμυντικά κενά των φιλοξενούμενων φάνηκαν σε αρκετές περιπτώσεις, με τους γηπεδούχους όμως να μην μπορούν να το εκμεταλλευτούν, και το τελικό 0-0 να σημειώνεται στον νέο χλοοτάπητα των "Ζωσιμάδων".

Συνθέσεις :

ΠΑΣ : Βελλίδης, Λίλα, Λόπες, Μιχαήλ, Γιάκος, Νικολιάς (18’ Κοζορώνης), Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Γαρουφαλιάς (79’ Βιδάλ), Χαλκιαδάκης (90+ Καρανίκας)

Προπονητής : Γιάννης Πετράκης 

ΑΕΚ : Ανέστης, Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι (25’ Γαλανόπουλος), Τσόσιτς, Βινίσιους, Σιμόες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς (82' Τρίστασον), Κλωναρίδης (63’ Μάνταλος), Λιβάϊα

Προπονητής : Μανόλο Χιμένεθ

Γήπεδο : Ζωσιμάδες 

Εισιτήρια : 4.052












Παναιτωλικός - Ατρόμητος 2-2

Ένα συναρπαστικό ματς εκτυλίχτηκε στο Αγρίνιο, ανάμεσα στον τοπικό Παναιτωλικό και τον Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες άνοιξαν το σκορ με τον Ντιγκινί στο 33', αλλά ο Χαντάκιας ισοφάρισε προσωρινά στο 67'. Δύο λεπτά αργότερα, ο Ντάουντα με ωραία κίνηση έβαλε ξανά την ομάδα του Ατρομήτου μπροστά στο σκορ, με το παιχνίδι όμως να κρύβει εκπλήξεις. Η είσοδος του Μοράρ ήταν καθοριστική, καθώς στο 79' έφερε το παιχνίδι στα ίσια, ενώ είχε και την ευκαιρία να δώσει μια ανέλπιστη νίκη στην ομάδα του στο τέλος του αγώνα, αστοχώντας σε δύο χρόνους. Το τελικό 2-2 σίγουρα δεν αφήνει ικανοποιημένη καμία πλευρά, με τους Χάβο και Κάναντι να προβληματίζονται αρκετά.

Συνθέσεις :

Παναιτωλικός : Κυριακίδης, Ρότσα, Ροντρίγκες, Χαντάκιας, Μαρινάκης (87' Βασιλούδης), Μπεχαράνο, Λόπες, Ρόσα, Ντίας (76' Μοράρ), Μάζουρεκ (55' Κλέσιο), Μαρκόβσκι

Προπονητής : Μάκης Χάβος

Ατρόμητος : Μίρκοβιτς, Γιαννούλης (75' Μενσά), Καρασαλίδης, Χατζηϊσαϊας, Κιβρακίδης, Μπουσουλάτζιτς (66' Βασιλακάκης), Μάντσον, Ούμπιδες, Ντιγκινί (66' Ρισβάνης), Μανούσος, Ντάουντα

Προπονητής : Νταμίρ Κάναντι

Γήπεδο : Παναιτωλικού

Εισιτήρια : 2.614







Πλατανιάς - Ξάνθη 0-2

Εύκολο πέρασμα των Ξανθιωτών από τα Χανιά, καθώς με τα γρήγορα γκολ των Μπρίτο και Γέντρισεκ στο 18' και 25' αντίστοιχα, μετέτρεψαν το δεύτερο ημίχρονο σε τυπική διαδικασία. Αρκετά νωχελικοί οι Κρητικοί, δείχνοντας ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που παρουσίασαν κόντρα στον Παναθηναϊκό την Πρώτη αγωνιστική.


Συνθέσεις :

Πλατανιάς : Ομπερχάουζερ, Στάθης, Καρυπίδης, Ντικαμονά, Βάντερσον, Κρος (31' Στανισάβλιεβιτς), Αγγελόπουλος (63' Μπούτνικ), Ενσικουλού, Ντεβέσα (77' Πατράλης), Κοροβέσης, Γκζέλτσακ

Προπονητής : Γιώργος Παράσχος

Ξάνθη : Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Φλίσκας, Κασάδο, Καμαρά, Λουσέρο, Ντε Λούκας, Κίκε Μπουλά (61' Τριάδης), Μπρίτο (83' Κάστρο), Γέντρισεκ (76' Μεχία)

Προπονητής : Μίλαν Ράσταβατς

Γήπεδο : Δημοτικό Περιβολίων

Εισιτήρια :1.514







Πανιώνιος - Απόλλων Σμύρνης 2-0

Με κεκτημένη ταχύτητα από την περσινή σεζόν συνεχίζει να κινείται ο Πανιώνιος, κάνοντας το "2 στα 2" κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης με 2-0. Οι γηπεδούχοι έδειξαν τις διαθέσεις τους με το δοκάρι του Μασούντ μόλις στο 9', μπαίνοντας μπροστά στο σκορ δέκα λεπτά αργότερα με τον Χατζισάφι. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ακίνδυνοι, και τελικά ο Λάζαρος Λάμπρου τελείωσε το παιχνίδι μόλις στο 56', σημειώνοντας το 2-0 με ωραίο πλασέ. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη γίναμε μάρτυρες ωραίων εικόνων, με τους οπαδούς των δύο ομάδων να ανταλλάζουν κασκόλ, και τους παίκτες να κάνουν κοινή αναμνηστική φωτογραφία.


Συνθέσεις :


Πανιώνιος : Κότνικ, Μπανανά, Βλάχος, Χατζισαφί, Γκιοατά, Κόρμπος, Μασούντ, Σαββίδης (63' Ταπόκο), Μασούρας (87' Σαραμαντάς), Λάμπρου, Ντουρμισάι (80' Γεσίλ)

Προπονητής : Μιχάλης Γρηγορίου

Απόλλων : Τσόβιτς, Κοντοές, Μπαμπιάρζ (87' Ελμπάζ), Κονέ, Μάατσεν (46' Αλμπάνης), Ανιέτε, Καστιγέχος, Παπάζογλου, Χουάρες, Κούρος (70' Μενδρινός), Μπαρτολίνι

Προπονητής : Άκης Μάντζιος

Γήπεδο : Νέας Σμύρνης

Εισιτήρια : 1.842











Λάρισα - Αστέρας Τρίπολης 1-1

Μοιρασμένο παιχνίδι στον Θεσσαλικό κάμπο, με την Λάρισα και τον Αστέρα να μένουν ισόπαλοι στο 1-1, ένα αποτέλεσμα που δεν ικανοποιεί κανέναν, καθώς μένουν ακόμη χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε καθόλου ρυθμό και ελάχιστες φάσεις, σε αντίθεση με το δεύτερο που υπήρξαν γκολ, κάρτες και δράση. Ο Πάμπλο Μάσα έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους με εύστοχο χτύπημα πέναλντι στο 59', με τον Θωμά Ναζλίδη να ισοφαρίζει στο 71'. Στο τέλος του αγώνα υπήρξε ένταση στα αποδυτήρια, με τον πρόεδρο της Λάρισας, Αλέξη Κούγια να διαπληκτίζεται με τον Ματίας Ιγκλέσιας.


Συνθέσεις :

Λάρισα : Μπόζοβιτς, Γουάλας, Γκόλια, Ζίζιτς, Ναβάρο (79' Γιαννιτσάνης), Αντονι, Λεοζίνιο, Ντέλετιτς, Κριζμάν (46' Ναβάρο), Αγκάνοβιτς (69' Περόνε), Ναζλίδης.

Προπονητής : Αντρέ Πάους

Αστέρας Τρίπολης : Αθανασιάδης, Ιγκορ, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Καλτσάς (62' Κυριακόπουλος), Μαντιντά (71' Ισνάλδο), Μάσα (90' Ντουντού), Μανιάς

Προπονητής : Στάϊκος Βεργέτης 

Γήπεδο : AEL FC ARENA

Εισιτήρια : 3.968










Η βαθμολογία








Αγαπητοί αναγνώστες, ονομάζομαι Σπύρος Δελαπόρτας και είμαι καινούργια προσθήκη στην παρέα του Lamiara Gate 3. Είμαι φοιτητής δημοσιογραφίας στην Αθήνα, και θα είμαι υπεύθυνος για την ενημέρωση σας κάθε αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος, αλλά και για νέα της Λαμίας Εύχομαι καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία, και κάθε επιτυχία στην ομάδα της πόλης σας, και ευχαριστώ προκαταβολικά την ομάδα του blog για την συνεργασία.