Σοβαρές καταγγελίες και απειλές ακόμη και για την ζωή! «Σκοτωμός» στον αέρα με τους οργανωμένους του ΠΑΣ Λαμία! (Hχητικά) - LAMIARA GATE 3

Breaking

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Σοβαρές καταγγελίες και απειλές ακόμη και για την ζωή! «Σκοτωμός» στον αέρα με τους οργανωμένους του ΠΑΣ Λαμία! (Hχητικά)

Μια κόντρα χωρίς τέλος υφίσταται τις τελευταίες μέρες ανάμεσα στους οργανωμένους φίλους του ΠΑΣ Λαμία.

Η αφορμή για την μία από τις δύο πλευρές φέρεται να δόθηκε με την απόφαση να συνταξιδέψουν μαζί οι φίλοι της Λαμίας και του Σ.Φ ΑΕΚ στο γήπεδο του Περιστερίου την περασμένη Κυριακή. Στο αέρα του ΡΑΔΙΟ ΝΕΤ 101.9 ακούστηκαν όπως έπρεπε και οι δύο πλευρές.

Από πλευράς του Σ.Φ Αθηνών ο Νίκος Μυλωνάς μίλησε για ανανέωση που δεν γίνεται καταγγέλοντας ζητήματα τα οποία αιωρούνται τον τελευταίο καιρό και επισημαίνοντας το θέμα που προέκυψε μετά την απόφαση να συνταξιδέψουν οι φίλοι της Λαμίας και της ΑΕΚ στην Αθήνα.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΙΛΙΑΝ ΧΑΧΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΑΝΟ ΚΑΤΣΩΝΗ





Αφού απάντησε σε όλα τα ζητήματα που έθεσε στον αέρα ο Νίκος Μυλωνάς ο πρόεδρος της ΠΑΛΕΦΙΛ Γιώργος Ζγαντζούρης έκανε και σοβαρές καταγγελίες σχετικά με τις απειλές που δέχεται o ίδιος και η οικογένεια του. Τονίζοντας ωστόσο ότι δεν πρόκειται να καταφύγει στον εισαγγελέα αν πάψουν όλα αυτά άμεσα.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΓΑΝΤΖΟΥΡΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΓΚΟΛ» ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΤΣΩΝΗ





Πηγή: Lamianow.gr