Aύριο ή Τετάρτη η τελική απόφαση για το ΔΑΚ! - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Aύριο ή Τετάρτη η τελική απόφαση για το ΔΑΚ!



Όπως πρώτοι σας ενημερώσαμε από το πρωί της Δευτέρας το ΔΑΚ Λαμίας ΔΕΝ πήρε την οριστική αδειοδότηση για την διεξαγωγή των υπόλοιπων εντός έδρας αναμετρήσεων.


Η αρμόδια επιτροπή ήρθε στο ΔΑΚ Λαμίας όμως είδε πως υπάρχουν δύο προβλήματα τα οποία πρέπει να λυθούν στο αμέσως επόμενο διάστημα.


Πρώτο η τοποθέτηση περίπου 500 καθισμάτων, αντικαθιστώντας τα παλιά τα οποία έχουν ήδη βγει, τα οποία δεν συμπεριλαμβάνονται στα πρώτα 1000 που είχε παραγγήλει ο Δήμος τα οποία έχουν ήδη τοποθετηθεί!


Το δεύτερο προαπαιτούμενο είναι η αρίθμηση των θέσεων από την ΠΑΕ έτσι ώστε να είναι εναρμονισμένα με το ηλεκτρονικό εισιτήριο. Υπενθυμίζουμε πως οι φίλοι της ομάδας θα έχουν την δυνατότητα μέσω της viva.gr να επιλέγουν την θέση που θα κάθονται.


Το τρίτο και πιο κρίσιμο σκέλος ωστόσο είναι αυτό που θα καθορίσει την γραπτή έκθεση για την έγκριση ή όχι από την αστυνομία για την χρήση του ΔΑΚ.


Ο Α/Δ Φθιώτιδας Αστέριος Μαντζιώκας ζήτησε από την αρμόδια εταιρία να αλλάξουν θέσει κάποιες κάμερες. Οι ήδη τοποθετημένες βλέπουν γήπεδο έχοντας πλευρική κάλυψη στις εξέδρες, κάτι που ζήτησε να αλλάξει θέλοντας να έχει εικόνα ανφας. 


Ο αρμόδιος υπάλληλος της διοργανώτριας αρχής έκανε σαφές στην εταιρία, πως θα ήταν προτιμότερο οι κάμερες να αντικατασταθούν πλήρως και οι ήδη υπάρχουσες ψηφιακές να δώσουν την θέση τους σε αναλογικές. Αυτό όπως εξήγησε είναι προτιμότερο διότι οι ψηφιακές κάμερες έχουν μια καθυστέρηση στην μετάδοση της εικόνας κάτι το οποίο μπορεί να βάλει εμπόδιο. "Καμία φορά η τεχνολογία δεν βοηθά καθώς η ζωή μας κυλά σε αναλογικούς ρυθμούς!" είπε χαρακτηριστικά.


Επίσης ο κος. Μαντζιώκας ζήτησε να τοποθετηθούν δύο κάμερες ευρείας λήψης στον περιβάλλοντα χώρο του ΔΑΚ ώστε να υπάρχει εικόνα και από την είσοδο του κόσμου στο γήπεδο.


Τέλος πραγματοποιήθηκε έλεγχος και σήμερα το απόγευμα ώστε να εξακριβωθεί αν υπάρχει καθαρή εικόνα και με τον φωτισμό του γηπέδου, ενώ τα κλιμάκια δουλεύουν πυρετωδώς για την αντικατάσταση των καμερών.


Η αρχική προθεσμία που δόθηκε ήταν μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης όμως μετά και από τις πιέσεις της ΑΕΚ η οποία επιθυμεί να γνωρίζει τον τόπο διεξαγωγής του αγώνα, δεν αποκλείεται ακόμη και αύριο να έχουμε την απόφαση!