K20: Λαμία-Πανιώνιος 1-1 - LAMIARA GATE 3

Breaking

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

K20: Λαμία-Πανιώνιος 1-1





Ισόπαλος με 1-1 τελείωσε ο αγώνας μεταξύ των ομάδων της Λαμίας και του Πανιώνιου, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Ανθήλης, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Κ20. 

Η ομάδα του Πανιώνιου μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι αλλά η Λαμία είχε καλύτερο φινάλε και τελικά το σφύριγμα της λήξης βρήκε τις δύο ομάδες να μοιράζονται γκολ, βαθμούς και εντυπώσεις.

Ο Πανιώνιος προηγήθηκε στο ματς στο 57ο λεπτό της αναμέτρησης, με το πέναλτι του Τσιλίκη, το οποίο κέρδισε ο Σουσώνης, με την Λαμία όμως να μην το βάζει κάτω και να ισοφαρίζει με τον Καραγιάννη στο 77′ διαμορφώνοντας το τελικό σκορ (1-1)
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΛΑΜΙΑ (Λάκης Παπανικολάου): Σκιαθίτης, Χρ. Καραγιάννης, Μπουσάι (79′ Χρυσαφόπουλος), Νικολακούλης, Αντωνίου, Φούντας, Καρακούσης (46′ Κωστίκας), Κασούμης (70′ Καραγιάννης), Πατσαρούχας, Μανιάς, Λαμπρόπουλος.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Κοροπούλης): Νίκας, Τσερεγκόφ, Μπέτσας, Γιαννής, Μίκο, Αρσενίδης, Οικονομίδης, Καραχάνας (82′ Τσακιργιάννης), Τσιλίκης (73′ Αποστόλου), Σουσώνης, Μαχαίρας (65′ Τσιντώνης).


Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία: