Tης έκλεψαν τον βαθμό! - LAMIARA GATE 3

Breaking

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Tης έκλεψαν τον βαθμό!




Με μία απόφαση-χειρουργική επέμβαση από τον διαιτητή Βάτσιο η ΑΕΚ κατάφερε τελικά να κάμψει την αντίσταση της ομάδας και έφυγε νικήτρια από το Περιστέρι με 0-1.


Ήταν ένα παιχνίδι που το ήθελε πολύ η ΑΕΚ καθώς με την νίκη θα έφευγε όντας πρωτοπόρος του πρωταθλήματος μία αγωνιστική πριν να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό.

Αντίθετα η Λαμία που αναγκάστηκε να αγωνιστεί για δεύτερη φορά μακριά από την φυσική της έδρα ήθελε να διεκδικήσει από το παιχνίδι ότι της αναλογούσε. Τελικά αυτό δεν έγινε αφού άξιζε κάτι παραπάνω από την ήττα, η οποία ήρθε με μία γελοία απόφαση από τον διαιτητή Βάτσιο, ο οποίος μετέτρεψε την εκτός περιοχή ανατροπή σε πέναλτι σαν άλλος Παπουτσέλης...

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Μπάμπης Τεννές παρέταξε την ομάδα με συνταγή...Τρίπολης καθώς όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός "Συνταγή που κερδίζει δεν αλλάζει".

Η ΑΕΚ μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι θέλοντας να επιβάλει το ρυθμό της από το πρώτο λεπτό και μάλιστα είχε την πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού με τον Μάνταλο να σουτάρει και τον Παπαδόπουλο να μαζεύει την μπάλα. Η Λαμία απάντησε με τον Πίτι ένα λεπτό αργότερα να εκτελεί απευθείας ένα κερδισμένο φάουλ με τον Ανέστη να διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ. Στο 5' ο Βράνιες με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ ενώ o Παπαδόπουλος είχε σωστή αντίδραση σε σουτ των Κλωναρίδη, Αϊντάρεβιτς και Λόπες. Ωστόσο η καλύτερη στιγμή στο παιχνίδι ανήκε στην Λαμία όταν στο 32', ο Βάντερσον έφυγε στην κόντρα, έσπασε την κατάλληλη στιγμή στον Βασιλαντωνόπουλο το σουτ του οποίου έδιωξε με γροθιές ο Ανέστης. Στην εέλιξη της φάσης η μπάλα έφτασε στα πόδια του Μπλάζιτς ο οποίος σούταρε με δύναμη με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και να καταλήγει άουτ.

Στην επανάληψη το σκηνικό ίδιο με την ΑΕΚ να έχι την πρωτοβουλία των κινήσεων και την Λαμία να περιορίζεται σε αμυντικό ρόλο. Στο 51' ο Παπαδόπουλος είπε όχι στον Μάνταλο ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Παντελιάδης είπε οχι σε σουτ του Μπακασέτα. Στο 72' η ΑΕΚ έχασε σπουδαία ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όμως ο Παπαδόπουλος είπε όχι στην κεφαλιά του Μάνταλου και στο 79' ο Αϊντάρεβιτς πήρε αφύλακτος την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Ο χρόνος περνούσε, η ΑΕΚ δυσκολευόταν να σκοράρει και τότε ανέλαβε δράση ο διαιτητής Βάτσιος. Συγκεκριμένα ο Λιβάγια έγινε αποδέκτης της μπάλας, την έφερε ωραία μπροστά όμως ο Ακόστα τον ανέτρεψε εκτός περιοχής. Ο επιθετικός της ΑΕΚ έπεσε εντός περιοχής με τον διαιτητή της συνάντησης να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Χριστοδουλόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση και έγραψε το 0-1 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Πλέον οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά την Τετάρτη, αυτή τη φορά για τον θεσμό του Κυπέλλου στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ σε ένα παιχνίδι εντελώς διαφορετικό από το σημερινό...



Οι συνθέσεις: 



Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Κουκόλης (91' Αναστασόπουλος), Ασίγκμπα, Μπλάζιτς, Όμο, Ακόστα, Πίτι, Βασιλαντωνόπουλος (87΄Τσούκαλος), Βάντερσον.
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Μπακάκης, Τσόσιτς, Βράνιες, Λόπες (46' Γκάλο), Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Μπακασέτας (72' Χριστοδουλόπουλος), Μάνταλος, Κλωναρίδης (64' Λιβάγια), Αραούχο.