Σενάριο για Λαμία και... "Μάκη"!!! - LAMIARA GATE 3

Breaking

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Σενάριο για Λαμία και... "Μάκη"!!!




Νέο όνομα στην μεταγραφική λίστα του Μπάμπη Τεννέ για την επιθετική του γραμμή, με τον Μάικ Κρισάντους αυτή τη φορά να έρχεται στο προσκήνιο..


Η περίπτωση του Ντανίλο ναυάγησε μιας και στις προπονήσεις που συμμετείχε με την ομάδα μας δεν έβγαλε τίποτα το ιδιαίτερο, η μεταγραφική περίοδος για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές ολοκληρώνεται και έτσι σήμερα είδε τα φώτα της δημοσιότητας το όνομα του Μάικ Κρισάντους.

Ο "Μάκης" όπως τον αποκαλούσαν οι φίλοι της ΑΕΚ, έγινε γνωστός στη χώρα μας από το πέρασμά του στον Δικέφαλο. Ήρθε στην ΑΕΚ τον Ιανουάριο του 2015 και αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της σεζόν στην Football League πετυχαίνοντας 6 γκολ σε 16 συμμετοχές (συμπεριλαμβάνονται τα play offs). Tην επόμενη χρονιά, στην επιστροφή της ΑΕΚ στην Super League αγωνίστηκε μόλις 8 φορές πετυχαίνοντας 1 γκολ. Έχει πανηγυρίσει ένα πρωτάθλημα Β' Εθνικής και ένα κύπελλο Ελλάδος με την φανέλα της ΑΕΚ.

Την σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε με την Ισπανική Ρόις, στην δεύτερη κατηγορία της χώρας, χωρίς να πετύχει κάποιο γκολ, ύστερα από 9 συμμετοχές.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως έχει γίνει ήδη κρούση στον ποδοσφαιριστή και μένει να δούμε αν αυτό θα επαληθευτεί ή όχι τις επόμενες ημέρες, μπορεί και ώρες...